Wie ben ik?

Ik ben 45 jaar geleden geboren in het Twentse Ootmarsum. Na mijn studie, de Thorbecke Academie in Leeuwarden, ben ik gaan werken in Limburg. Daar ben ik getrouwd met Annemiek en vader geworden van drie dochters, Jette, Hanna en Rosie. In 2011 zijn wij met het gezin verhuisd naar Ootmarsum. Tijdens mijn carrière ben ik er achter gekomen dat mijn hart ligt bij de publieke sector.

Binnen de publieke sector heb ik in verschillende rollen veel ervaring heb opgedaan. Ik vind het leuk om binnen de publieke sector met veranderingen en complexe probleemstellingen bezig te zijn. Advies en interim opdrachten, die deze elementen in zich hebben, zijn aan mij toevertrouwd. Mijn interesses zijn breed en ik ben snel thuis in de materie van elke opdrachtgever. Met mijn positieve en pragmatische instelling ben ik makkelijk inzetbaar. Daarnaast ben ik open, heb oog voor iedereen en communiceer goed op alle niveaus.

Mijn inhoudelijke ervaring richt zich met name op de bedrijfsvoering binnen de publieke sector, maar altijd met een oog voor het primaire proces van de organisatie. Zo heb ik ervaring op het gebied van Risicomanagement, Financiële transformaties, Financiële doorlichtingen, (Financiële) Administraties, (Business) Control, (Zero Based) Begroten, Kostprijsberekeningen, Ontvlechtingen van Gemeenschappelijke Regelingen, Opstellen jaarrekeningen, Fiscale implementaties en Project Portfolio management. Mijn specialiteit zit dus op het snijvlak van planning en control en het primaire proces.

Mijn leidinggevende ervaring is zeer divers. Binnen de gemeentelijke overheid heb ik bijvoorbeeld 7 jaar verschillende teams en afdelingen aangestuurd en gecoacht, waarbij verandering de rode draad was. Zowel bij PwC als bij Deloitte heb ik als manager leiding gegeven aan diverse projectteams van professionals.

Kortom ik ben inzetbaar als adviseur voor complexe opgaven, projectleider, (concern)controller of leidinggevende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *